Beveiliging

Overleg vooraf met ons over uw investering in beveiligingen, vaak zijn deze (hoge) kosten overbodig.

Bij alleen WA gelden geen beveiligingseisen, bij een vorm van casco dekking meestal wel. Hieronder volgen enkele richtlijnen die overigens regelmatig veranderen. U hoeft dit niet te lezen, indien wij een beveiliging eisen zullen wij u daar expliciet naar vragen. Afhankelijk van het type auto dient voor autoverzekeringen anders dan alleen wa, voldaan te zijn aan door nader gestelde beveiligingseisen. Cabriolets, terreinauto's en voertuigen welke een hoger treingewicht hebben dan 1500 Kg dienen eveneens voorzien te zijn van een beveiliging.
** Wanneer niet op een elektronische manier het KW bepaald of vastgesteld kan worden, kunt u nu zelf handmatig uitrekenen wat het relatief vermogen bedraagt. Het gewicht van de personenauto wordt dan gedeeld door Kilowatt. Het Kilowatt vermogen kunnen wij voor u opzoeken in 'Autotelex' of in het offerteprogramma van 'Rolls'.

Wacht op onze offerte voor uw premie autoverzekering en overleg dan eerst met ons over de door u te kiezen beveiliging. De aanwezigheid van een niet af- fabriek ingebouwd beveiligingssysteem moet u na een schade aantonen door middel van het originele beveiligingscertificaat. Als niet is voldaan aan deze beveiligingseis, is er geen diefstal-, inbraak- of joyridingsdekking.

SCM Klasse 4/5 voertuigvolgsysteem                                      
Met name bij duurdere personenauto's wordt steeds vaker door de verzekeraars de uitrusting met een voertuigvolgsysteem geëist. Hoewel deze auto's veelal af-fabriek met een al dan niet SCM-goedgekeurd alarmsysteem worden geleverd, blijkt het in de praktijk niet voldoende te zijn. Tecnocon biedt hiervoor Retreever, een klasse 4/5 goedgekeurde voertuigvolgsysteem op de Nederlandse markt. Indien uw voertuig in onze Rensen volmacht is verzekerd, kunnen wij u de volgende samenwerkingsaanbieding doen.

Voorbeeld van een goedkoop modern autobeveiligingssysteem

Tijdelijk kunt u onderstaand systeem via ons aanschaffen voor € 539,50 exclusief btw (normale prijs € 599,- ex btw  Om te bestellen klik hier

autovolgsysteem

Mobile RED is een full solution aanbieder van volgsystemen en daaraan gerelateerde diensten. Door gebruik te maken van bestaande structuren brengt Mobile RED meer dan 25 jaar ervaring in Nederland en in Europa in het veld: sterke partijen die hun waarde inmiddels hebben bewezen. Op basis van een unieke marktbenadering biedt Mobile RED u hoogwaardige producten en diensten tegen sterk concurrerende en vooral transparante tarieven. Omdat Mobile RED geen gebruik maakt van een dealerkanaal en dus de distributie en installatie van systemen geheel in eigen hand heeft, wordt u een significant prijsvoordeel geboden! Het volgsysteem van Mobile RED voldoet uiteraard aan alle daarvoor geldende eisen en voorziet in een SCM goedkeuring voor klasse 4, 5, W3, B4, B5, goedkeuringsnummers TT030405 en TT030406. Installatie vindt in overleg met u op een door u uitgekozen locatie plaats, mits overdekt en wordt door gecertificeerde monteurs in uw voertuig geïnstalleerd. De inbouwtijd is slechts 1 ½ à 2 uur. Als extra service biedt Mobile RED een 24 - uurs service voor zowel hardware, installatie als diensten. Er wordt een all-inclusive-tarief gehanteerd, zodat er achteraf geen verrassingen zijn. De prijs voor een SCM-klasse 4 ingebouwd op locatie in Nederland bieden wij aan voor Euro 599,00 excl. BTW. De jaarlijkse abonnementskosten bedragen inclusief alle bijkomende kosten Euro 275,00 excl. BTW.  Elektronisch aanmelden kan heel eenvoudig via onze website, geen ingewikkelde papierwinkel dus.  Voor een verdere kennismaking verwijzen wij u graag naar onze website www.mobilered.nl

Definitieve acceptatie door onze acceptant voorbehouden.